Sol och badsemester

En del vill bara ha en sol och badsemester och bryr sig inte allt för mycket om vart de hamnar utan bryr sig mer om soltimmarna man får. Därför letar man efter semestermål som erbjuder så många soltimmar som möjligt och som gör att du kan ligga på stranden i många timmar. Det blir lite en tävling om vem som kommer hem och är brunast samtidigt som man är riktigt avslappnad. På stränderna i Västindien kan du avnjuta massage, få håret flätat och tånaglarna målade. Västindien har mängder med stränder som6359703096013242691768683131_caribbean-escapes-nassau.jpg.rend.tccom.1280.960 erbjuder många fantastiska soltimmar, där du garanterat kommer att få den färg på kroppen som du så gärna strävar efter.

Fördelen med att ta en semester som endast är sol och bad är att du kommer att komma tillbaka till Sverige med helt ny energi. Du får en semester utan måsten och ser bara till att slappna av så mycket som möjligt samtidigt som du även har chansen att leka och ha roligt. Det är en semester som passar hela familjen. Barnen kan leka på stranden och de vuxna kan slappna av med en drink eller två. När man reser på sol och badsemester är det viktigt att man tar med sig solskydd men det går även att köpa i butikerna. Genom att förbereda sig och använda solskydd slipper man bli bränd i solen och därmed hålla sig inne.

För att göra det lite roligare när man är på en sol och badsemester kan man besöka olika stränder. Västindien har ett otroligt stort utbud av olika stränder och de finns i olika storlekar och med olika många soltimmar. Det man bör ha i åtanke är att Västindien inte har allemansrätt och därför är det viktigt att man håller sig till allmänna stränder för att inte riskera att få böter.