All inklusivepaket till Västindien

All Inklusive innebär att man betalar ett fast pris för hela resan. Det inkluderar all mat och dryck som man äter under tiden man är där. Många tycker att denna typ av resa är mycket skön då de inte behöver tänka så mycket på vart man ska gå och äta och vad den slutgiltiga kostnaden kommer att bli. GC5_WVfeWgAIMeDdivetvis gäller det endast den mat som du äter på hotellet och om du vill gå ut och äta på en lokal restaurang en kväll kommer du att få stå för notan själv.

Isla de Margarita är en plats dit alla arrangörer av resor åker årligen och du kan boka all inklusive med Fritidsresor, Framtidsresor och Inca Tours. Det är ett mycket populärt resmål och det största problemet är att det kan vara svårt att få tag i biljetter.

Saint Barthélemy är en plats som klingar mycket svenskt på många sätt. Anledningen är att Sverige en gång i tiden koloniserade landet. Det gör att du kan besöka Gustavia, en stad som då döptes efter Sveriges konung, bo på hotell Carl Gustaf och på dagen kan du som exempel besöka Piteåplatsen. Landet var svenskt till 1850-talet och du kan givetvis resa med All Inklusive.

Aruba är endast en tre mil lång liten ö men lockar trots det miljontals turister varje år. Vädret är bra året om och du kan resa med Globetrotter, Ving och Västindienspecialisten för att få en högklassig upplevelse i Aruba.

Dominikanska republiken erbjuder många fina all inklusivehotell. Det är dessutom barnvänligt och mycket vackert med otroliga regnskogar, varmt klimat och vita sandstränder.

Till Guadeloupe kan du resa All inklusive med Västindienspecialisten. Det är dessutom väldigt billigt att resa hit och du behöver inte ha sparat ihop till den största kassan. Om du reser all inklusive får du mer pengar att lägga på shopping.